vineri, 27 iulie 2012

duminica, 29 iulie 2012

sa votezi, dar cu cap. nu sa votezi, la fel ca tine sa faca si altii, pentru ca pot. apoi te trezesti ca nici nu stii ce ai votat, dar tot e rau sau mai rau. degeaba votezi daca nu stii masurile de austeritate luate de basescu si DE CE, degeaba votezi daca nu stii discursul in care ponta s-a facut de cacat la bruxelles, alaturi de martin schulz. degeaba votezi daca nu stii ca in fiecare zi (nu chiar, dar in 1 din 5 - e mult) ponta a facut declaratii, pe care ulterior nu le-a recunoscut. ca el a fost un premier european care nu a mai recunoscut ce a declarat in presa internationala. cel care una a zis si alta a facut. cel care a avut nevoie de indicatii de la bruxelles ca sa treaca cu bine de primele trei luni de mandat.cel  care pare mai mult baietelul invidios care vrea sa fie bagat in seama luandu-si o noua jucarie. pentru ca in mod sigur nu pare omul care sa conduca un guvern.
si apoi DUPA ce votezi si il suspenzi pe Base, trebuie sa te gandesti: bun, acum ce? cine va fi presedinte? antonescu? oprescu? mihai razvan ungureanu?
crezi ca orice ar fi mai bun? in momentul in care tari puternice precum grecia, spania se prabusesc si economia mondiala sta pe un fir de sarma, ce politician crezi ca s-ar descurca mai bine?

Niciun comentariu: